Împreună construim Forumul Național ONG 2014

Încep pregătirile pentru cea de-a 20-a ediţie a Forumului Naţional ONG, un demers colaborativ al organizaţiilor neguvernamentale, care îşi propune să răspundă nevoilor reale ale acestora.

Tocmai de aceea, lansăm una dintre cele mai importante etape ale Forumului, cea în care organizațiile construiesc baza dezbaterii, prin exprimarea așteptărilor și dorințelor privind agenda evenimentului.

Vă invităm să completați următorul chestionar, pentru ca echipa organizatoare a Forumului să poată răspunde cât mai bine nevoilor şi aşteptărilor pe care organizaţia dumnevoastră le are de la acest eveniment.

Așteptăm sugestiile dumneavoastră până la data de 5 septembrie 2014.

Vă mulţumim!

Print Friendly
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Vă invităm să specificaţi 3 teme care ar trebui să fie prioritare în cadrul Forumului Naţional ONG 2014, astfel cum le consideră organizaţia în care activaţi.

Prioritizaţi cele 3 teme de la 1 la 3, în ordinea importanţei.


Vă rugăm să specificaţi 2 aşteptări pe care organizaţia dumneavoastră le are de la Forumul Naţional ONG 2014.


Cu intenţia de a promova cele mai reprezentative reuşite ale sectorului neguvernamental din ultimii 20 de ani, colectăm sugestii/idei privind reuşitele sectorului de la toţi cei care cred în continuare că solidaritatea sectorului neguvernamental este importantă pentru a determina schimbări profunde în societatea românească.

Ce asemenea reuşite cunoaşteţi sau în care aţi fost implicat? Vă invităm să le specificaţi pe cele mai importante.